4 Ocak 2009

Monotonluk

Bu sene sakin bir yıl geçireceğiz belli oldu çok sakin girdik yeni yıla aynı sakinlik devam ediyor.Serkan 15 günlük rapor aldı boyunda fıtık varmış fizik tedaviye gidiyor hergün İzmitte olması kötü oldu Gebzeye verselerdi iyi olacaktı olsun sağlığına kavuşsunda biraz zahmet çekilsin.Bütün gün evdeyiz soğukta insanın canı biryere gitmek istemiyor uzun kahvaltılar ve film keyfi yapıyoruz,Aslı da bu sıralar bir faliyet aşkı görmenizi isterim durmadan kesiyor,boyuyor yapıştırıyor allıyor pulluyor takılıyor,haftada bir bale kursuna gidiyor 23 Nisanda gösteri yapacaklar inşallah bize daha birşey göstermedi ama sanırım özeli olduğunu düşünüyor okulla ilgilide pek birşey anlatmıyor,bizde üstelemiyoruz mutlu olsun bizim için en önemlisi.

Bu yıla kırgınlarla girdim şu kısacık dünyada değermi diyorum bazı şeylere değmez ama sanırım bende yorulmuşum artık birşeyleri düzeltecek yoluna koyacak gücümde yok herkez kendi tercihini yaşar bu dünyada iyisiyle kötüsüyle ben artık birşeyleri düzeltmek için mücadele vermeyeceğim birileride benim için mücadele etsin istiyorum artık,ben evimde huzurluyum çok şükür Rabbim herkezin yolunu açık etsin.

Yeni seneyede ev hanımı olarak girdim kpss yi kazanmakta bir işe yaramadı torpil olmadan nereyi kazanırsan kazan boş neyse hayırlısı.

Kendimi yenilemek istiyorum birçok açıdan ama işe nerden başlayacağım bilmiyorum ruhumu gençleştirmem lazım yaşananların ardından yorgun umarım en kısa zamanda kafamdakileri hayata geçirecek gücü bulurum kendimde.

Milli piyangoya amorti bile vurmadı Arzunun rüyaları çıkmadı ne diyelim zengin olma hayalimiz bir daha ki seneye kaldı aslında sağlık,mutluluk gerisi boş ama parasızda olmuyor ki kardeşim.

Her ne olursa olsun Aslı bir harika babasına tatlım diyor bazı lafları bizi çok güldürüyor evde kırmızı başlıklı kız oynuyoruz mesela baba kurt oluyor ama hemen pazarlık başlıyor ağzın neden büyük diye sormıycam baba birde beni yeme avcıyıda telefonla çağırıyor yeni nesil çocuğu benim kızım ne bekleyecek avcının gelmesini kurdu görünce hemen telefona sarılıyor avcıı evde kurt var annaneyi yemiş...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Nuray çok güldüm Aslı' ya, özellikle telefon olayına tam zamane cadısı olmuş gekçekten...


Serap

Aslı'ya dair dedi ki...

Ayy Serap hakikaten zamane çocukları bir harika ben Aslının yaşındayken böyle laflar söyleyebildiğimi sanmıyorum,Aslı yapı itibariyle komik ve eğlenceli bir çocuk moraliniz bozuksa bir iki gün verebilirim gülme garantili ama tavana vurduğu zamanlarda iade alınmaz ona göre öpüyorum Serapcım seni